Psykopaten är ofta charmig och munvigPsykopater är mästare på att övertyga sin omgivning om sin förträfflighet Ansikte på en manPsykopater finns överallt i samhälletDu kan aldrig vinna mot en psykopat.Psykopater är mästare på att manipulera sin omgivning. Ansikte på en manEn psykopat upplevs ofta som mycket trevlig vid första kontakten.Välkommen till hemsidan psykopat.seHär hittar du information om beteendestörningar Ansikte på en kvinnaPsykopater är inte som andra.Bild på en psykopat
Bild på en psykopat

Hur hanterar man en äkta hälft som är psykopat?

Skilj dig så fort du kan.

I texten nedan beskrivs personen med störning psykopati som en "han", det kan naturligtvis lika gärna vara en kvinna.

Räkna med en mycket jobbig skilsmässa. Din partner kommer att lova att ändra på sig om du stannar kvar. Han kommer också att hota dig om du inte ger med dig och stannar. Genomför du skilsmässan så kommer han att bråka om allt. Om bohaget, om barnen, om bostaden ....

Bild på en brunett
Omgivningen kan inte förstå varför du vill lämna din partner. Hon som är så trevlig. Psykopaten är en ulv i fåra kläder.

Han kommer att anklaga dig för en mängd hemskheter. Han kommer att baktala dig hos era vänner och släktingar. Psykopaten kommer att försöka förvandla ditt liv till ett "helvete". I de flesta fall så lyckas han med det.

Alternativet är dock mycket värre. Stannar du kvar hos psykopaten så kommer resten av det liv att vara mycket jobbigt. Psykopaten kommer metodiskt att bryta ner din självkänsla. Allt som går fel i era liv kommer att vara ditt fel. Det blir bara värre med tiden. Även om psykopaten kommer att lova att bättra sig efter att du försökt säga ifrån. Psykopaten kommer att manipulera eran omgivning så att det framstår som att du är den svaga och usla partnern i ert förhållanden. Omgivningen kommer att tycka att du har haft tur som träffat en så framgångsrik och omtänksam man.

När du skiljer dig från en psykopat så räkna inte med att ni kommer att kunna ha någon relation efter skilsmässan.

Efter skilsmässan så bör du distansera dig så mycket det går från personen. Skicka inga julkort, svara inte på email eller brev från personen osv.

Du kommer att bli lurad under skilsmässan. Psykopaten kommer att se till att du av omgivningen upplevs som "skurken". Samtidigt som kommer psykopaten att både känslomässigt och ekonomiskt försöka råna dig på allt du äger.

Det finns ingen enkel lösning, det bästa är att skilja sig omedelbart.kontakt(alfaslang)psykopat.se


© 2006-2009 psykopat.se


www.psykopat.se har funnit på nätet sedan 1 december 2006.
www.psykopat.se ger tips på hur man hanterar en relation med en psykopat.